Professionel bryllupsfotograf til den store dag

Når kun det bedste er godt nok

Når der skal tages billeder ved et bryllup, er det vigtigt, at alting er perfekt. Dagen kan ikke tages om, og det kan billederne heller ikke. Lad derfor en erfaren og professionel bryllupsfotograf stå for opgaven, så I er sikre på, at billederne fra jeres store dag er lige, som de skal være.

Mit navn er Steffen Knudsen, og jeg har mere end 15 års erfaring med bryllupsfotografering af glade ægtepar i Haslev, Næstved, Køge og omegn, på det øvrige Sjælland og i resten af Danmark – og jeg tager også gerne billeder af jer, når I siger JA!

Planlægning af billeder til bryllup

Vælger I mig som jeres bryllupsfotograf, er I sikret:

  • Flotte og stemningsfulde billeder, der afspejler, hvem I er
  • At der bliver lyttet til alle jeres ønsker
  • At alt er planlagt på forhånd

En uges tid inden brylluppet arrangerer vi et møde, hvor vi sammen sætter os ned og planlægger dagen, så I ikke skal bekymre jer, men kan nyde dagen uden at tænke over, om jeg får de rigtige billeder med – det gør jeg.

Bryllupspakker fra jeres bryllupsfotograf

For at gøre det nemt har jeg lavet forskellige tilbud på bryllupsfotografering. De inkluderer omtrentlige priser, som I kan vælge imellem, når I skal bestille.

Det billigste tilbud omfatter billeder fra vielsen, stemningsbilleder efter kirken samt officielle bryllupsbilleder.

Vil I have billeder fra festlokalerne, billeder af taler og underholdning – og selvfølgelig billeder af brudevalsen, kan det naturligvis også lade sig gøre. Ønsker I den helt store pakke følger jeg brudens klargøring og ankomst til kirken, er med jer og jeres gæster i kirken, til de officielle bryllupsbilleder og resten af aftenen. Med denne pakke er I sikre på, at I har billeder af hvert eneste dejlige øjeblik i løbet af jeres bryllupsfest.

I finder en udførlig beskrivelse af de enkelte tilbud på bryllupsfotos under Priser.

Kontakt os for yderligere information

Har I brug for en erfaren og top professionel bryllupsfotograf, så skriv til mig allerede i dag, så tager jeg billederne, der vækker alle de gode minder.​ Jeg tilbyder også fotografering af andre mindeværdige stunder, som fotografering af gravide samt fotografering af din konfirmation.  

Kontakt fotograf for
​yderligere information

Har du brug for en bryllupsfotograf, en fotograf til at tage reklamebilleder eller skal børnene, hesten eller haven foreviges, så skriv eller ring til mig, så giver jeg dig et tilbud med priser på netop din opgave.

Alle fortjener gode billeder, for billeder siger mere end ord – og det rigtige billede siger det hele.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Steffen er en super professionel fotograf, som har taget nogle fantastisk billeder af vores familie, han fik os alle til at føle os godt tilpas, med en masse humor, så det blev på den mest hyggelige og naturlige måde at få taget nogle super billeder på. Det er ikke sidste gang vi booker Steffen​"

Jannie Lund

"SKPHOTO tager nogle fantastiske billeder! Har brugt ham mange gange, og han leverer et fantastisk stykke arbejde hver gang.

​​

Mine børn står tit for skud, og han forstår virkelig at fange nogle dejlige øjeblikke af dem!

​​

5 / 5 herfra!"


​Maria Nors

"Uanset hvad du skal have taget billeder af, er Steffen den rette at tage fat i! H​an er altid klar på en udfordring og går op i mindste detalje - kan klart anbefales!​"


Hamza Dogan

Det siger mine kunder​