Fotograf til konfirmation​

Få et varigt minde fra din store dag

Som professionel fotograf med flere års erfaring ved jeg, hvor vigtigt det er at have flotte billeder at kigge på, når man skal se tilbage på de store øjeblikke i ens liv. Det gælder naturligvis også for landets mange konfirmander. Jeg gør meget ud af at skabe de rigtige billeder og stemninger, når jeg er ude som fotograf til konfirmationer.

Jeg tager hvert år ud som konfirmationsfotograf hos unge mennesker i Haslev, Næstved, Køge og på resten af Sjælland – ja faktisk i hele landet.

Den rigtige fotograf til konfirmationen

Når jeg skal tage billeder til din konfirmation, bestemmer du og dine forældre, hvilke billeder der skal tages: Om det skal være ved kirken, foran en smuk blomstereng, i skoven eller sammen med bilen, motorcyklen eller måske hesten, der skal bringe dig fra kirken og hen til festen.

Det vigtigste for mig er, at jeg får taget nogle flotte billeder, der viser, hvem du er – og billeder du selv har det godt med.

Hvad koster en fotograf i timen?

Når jeg kommer som fotograf til konfirmationen hos dig, betaler du og din familie for den tid, jeg bruger på opgaven. Det vil sige, at der er tale om timepriser – og jeg tager fra 1.000 kr. i timen for at tage officielle billeder efter kirken.

Bagefter sorterer og redigerer jeg alle fotografier, jeg har taget af dig, og jeg afleverer dem digitalt, så du selv kan få dem printet ud, bruge dem som en personlig screensaver på din pc eller lave en lille film, hvor du selv er hovedperson.

Kontakt mig og hør mere

Da ingen opgaver er ens, så er der tale om omtrentlige priser. Ring eller skriv og fortæl mig om jeres ønsker. Så regner jeg et tilbud og en præcis pris ud til jer, så I ved, hvad det vil koste at have mig som fotograf til konfirmationen. Jeg tilbyder også fotografering af andre mindeværdige stunder, som fotografering af bryllup og fotografering af gravide

Kontakt fotograf for
​yderligere information

Har du brug for en bryllupsfotograf, en fotograf til at tage reklamebilleder eller skal børnene, hesten eller haven foreviges, så skriv eller ring til mig, så giver jeg dig et tilbud med priser på netop din opgave.

Alle fortjener gode billeder, for billeder siger mere end ord – og det rigtige billede siger det hele.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Steffen er en super professionel fotograf, som har taget nogle fantastisk billeder af vores familie, han fik os alle til at føle os godt tilpas, med en masse humor, så det blev på den mest hyggelige og naturlige måde at få taget nogle super billeder på. Det er ikke sidste gang vi booker Steffen​"

Jannie Lund

"SKPHOTO tager nogle fantastiske billeder! Har brugt ham mange gange, og han leverer et fantastisk stykke arbejde hver gang.

​​

Mine børn står tit for skud, og han forstår virkelig at fange nogle dejlige øjeblikke af dem!

​​

5 / 5 herfra!"


​Maria Nors

"Uanset hvad du skal have taget billeder af, er Steffen den rette at tage fat i! H​an er altid klar på en udfordring og går op i mindste detalje - kan klart anbefales!​"


Hamza Dogan

Det siger mine kunder​