Jeg tilbyder gravidfotografering

Smukke og unikke gravidbilleder

Søger du efter en professionel og erfaren fotograf, der kan forevige din graviditet med en serie af helt personlige billeder, så er du kommet til det rette sted.

Ved SKphoto laver jeg hvert år helt unikke portrætbilleder af vordende mødre i og omkring Haslev, Næstved, Køge, på resten af Sjælland og i det øvrige Danmark.

Fotografering af gravide ude og inde

Mange vordende mødre vælger at få taget deres gravidbilleder ude i naturen, men billederne kan også tages i studie eller hjemme hos dig. Har du idéer til en lokation, så har jeg tips til, hvordan de flotteste og mest kreative billeder kommer i kassen.

Det vigtigste er, at det er en location, der er rigtig for dig – et sted, der har den rette stemning og natur - eller betyder noget særligt for dig.

Du kan låne kjoler til gravidfotografering af mig, eller du kan tage dit eget tøj med. Du vælger den løsning, som passer dig bedst.​

Alene eller sammen med familien

Om du skal være alene på billederne, sammen med faren, din partner eller måske de større søskende, der skal have en ny lillebror eller -søster, bestemmer du. Jeg laver gravidfotografering præcis efter dine ønsker, så du kan være sikker på, at du får billeder, som er et skønt minde om din og jeres tid med lykke og forventning.

Jeg tager også billeder af baby

Ønsker du efterfølgende en fotoserie for at ønske det nyfødte barn velkommen, står jeg også til rådighed. Du får endnu en personlig og unik billedeserie til minde om det lille barn. 


Har du brug for yderligere information om gravidfotografering eller spørgsmål til priser og muligheder, så er du velkommen til at kontakte mig for et tilbud. Min pris på denne type fotosessions begynder ved 1.200 kr. Jeg tilbyder også at hjælpe virksomheder, som mangler en fotograf til at tage billeder af børn til deres nye børnetøjskampagne. Læs mere om erhvervsfotografering her

Kontakt fotograf for
​yderligere information

Har du brug for en bryllupsfotograf, en fotograf til at tage reklamebilleder eller skal børnene, hesten eller haven foreviges, så skriv eller ring til mig, så giver jeg dig et tilbud med priser på netop din opgave.

Alle fortjener gode billeder, for billeder siger mere end ord – og det rigtige billede siger det hele.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Steffen er en super professionel fotograf, som har taget nogle fantastisk billeder af vores familie, han fik os alle til at føle os godt tilpas, med en masse humor, så det blev på den mest hyggelige og naturlige måde at få taget nogle super billeder på. Det er ikke sidste gang vi booker Steffen​"

Jannie Lund

"SKPHOTO tager nogle fantastiske billeder! Har brugt ham mange gange, og han leverer et fantastisk stykke arbejde hver gang.

​​

Mine børn står tit for skud, og han forstår virkelig at fange nogle dejlige øjeblikke af dem!

​​

5 / 5 herfra!"


​Maria Nors

"Uanset hvad du skal have taget billeder af, er Steffen den rette at tage fat i! H​an er altid klar på en udfordring og går op i mindste detalje - kan klart anbefales!​"


Hamza Dogan

Det siger mine kunder​