Kreativ og professionel erhvervsfotograf​

Jeg får det bedste frem i jeres virksomhed

Som professionel erhvervsfotograf kan jeg hjælpe med at præsentere jeres virksomhed og jeres ansatte på en måde, så der skabes maksimal interesse hos kunder og samarbejdspartnere.

Mit navn er Steffen Knudsen, og jeg står bag SKphoto. Jeg kører ud til erhvervskunder i såvel Haslev og Næstved, som i Køge - øvrige dele af Sjælland og resten af landet. Jeg kommer kort sagt ud til jeres virksomhed, der hvor I har brug for mig.

Fotograf til portræt af virksomhed og ansatte

Mangler I professionelle portrætter af jeres ansatte til en hjemmeside, personalehåndbog eller visitkort? Så står jeg som erhvervsfotograf klar til at hjælpe.

Jeg kan også løse opgaven for jer, hvis I skal have taget billeder ved en konference, et event eller af produktionen. Lad en professionel fotograf hjælpe jer til kreative og knivskarpe billeder, der sælger og skaber troværdighed.​

Det kan jeg tilbyde

Med mig som jeres samarbejdspartner får I:

  • En dygtig portrætfotograf med professionelt udstyr
  • Kommercielle billeder til konkurrencedygtige priser
  • En fotograf med blik for de store linjer – og for detaljen
  • En lydhør erhvervsfotograf, der omsætter jeres idéer og ønsker i billeder
  • Billeder der matcher jeres stil og brand - hver gang

Få et tilbud på erhvervsfotografering

Ønsker I billeder, der præsenterer jer og jeres virksomhed bedst muligt og samtidig skaber interesse, tillid og salg, så kontakt mig allerede i dag. Jeg laver et godt tilbud med en skarp pris på netop jeres opgave. Jeg tager alle typer opgaver ind – for hos mig er det kun motivet, der sætter begrænsningen.

Kontakt fotograf for
​yderligere information

Har du brug for en bryllupsfotograf, en fotograf til at tage reklamebilleder eller skal børnene, hesten eller haven foreviges, så skriv eller ring til mig, så giver jeg dig et tilbud med priser på netop din opgave.

Alle fortjener gode billeder, for billeder siger mere end ord – og det rigtige billede siger det hele.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Steffen er en super professionel fotograf, som har taget nogle fantastisk billeder af vores familie, han fik os alle til at føle os godt tilpas, med en masse humor, så det blev på den mest hyggelige og naturlige måde at få taget nogle super billeder på. Det er ikke sidste gang vi booker Steffen​"

Jannie Lund

"SKPHOTO tager nogle fantastiske billeder! Har brugt ham mange gange, og han leverer et fantastisk stykke arbejde hver gang.

​​

Mine børn står tit for skud, og han forstår virkelig at fange nogle dejlige øjeblikke af dem!

​​

5 / 5 herfra!"


​Maria Nors

"Uanset hvad du skal have taget billeder af, er Steffen den rette at tage fat i! H​an er altid klar på en udfordring og går op i mindste detalje - kan klart anbefales!​"


Hamza Dogan

Det siger mine kunder​